22.01.2024 -Uzman Diyetisyen PORTALI

Sığır Etli ve Brokoli Tavada Kızartma

Sığır Etli ve Brokoli Tavada Kızartma

Bu sığır eti ve brokoli tarifi, herhangi bir Çin restoranı sığır eti ve brokoli ile kolayca rekabet eder. Lezzetlidir ve alışılmadık malzemeler gerektirmez. Sıcak pilavın üzerinde servis yapın.

Sığır Etli ve Brokoli Tavada Kızartma

    İçindeki Malzemeler

    • 1 libre kemiksiz yuvarlak biftek veya 1 libre kömür biftek, 3 inçlik şeritler halinde kesilmiş
    • The brokoli çiçeği ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
    • 3 yemek kaşığı mısır nişastası, bölünmüş
    • 2 yemek kaşığı su (bölünmüş)
    • 1/2 Su bardağı SU
    • 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu
    • The bitkisel yağ , bölünmüş ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
    • 1/3 fincan soya sosu
    • 1 küçük soğan kama şeklinde doğranmış
    • 1 çay kaşığı öğütülmüş zencefil
    • 2 yemek kaşığı esmer şeker

    Hazırlanışı

    1. Bir kapta 2 yemek kaşığı su ile sarımsak tozunu ve 2 yemek kaşığı mısır nişastasını pürüzsüz olana kadar karıştırın.
    2. Sığır şeritlerini ekleyin ve fırınlayın
    3. Orta hararetli ateşte bir wok veya büyük tavada sığır etini 1 yemek kaşığı sıvı yağda istenilen kıvama gelene kadar kızartın; çıkarın ve sıcak tutun.
    4. Soğanı ve brokoliyi kalan yağda 4-5 dakika kadar karıştırarak kavurun.
    5. Sığır eti tavaya geri koyun.
    6. Esmer şeker, soya sosu, zencefil ve kalan mısır nişastasını pürüzsüz olana kadar suyla karıştırın; tavaya ekleyin.
    7. Karıştırarak yaklaşık 2 dakika pişirin

    Beslenme/Kalori

    • Per portion
    • Enerji: 153 kcal / 640 kJ
    • Yağ: 7.1 g
    • Protein: 4.9 g
    • Karbonhidrat: 19.5 g
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ