Tam Buğdaylı Yabanmersinli Muffin Tarifi
Tam buğdaylı Yaban Mersinli Muffin tattınız mı? Evde harika tatlar çıkarabilmek için tarifimizi deneyin.
İçindeki Malzemeler
- 1 Su bardağı yaban mersini, taze veya dondurulmuş
- 2 Su bardağı Tam buğday Unu
- The Ayran ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
- 1 Çay Kaşığı kabartma tozu
- 2 Adet Yumurta AKI(Dövülmüş)
- The Bal ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
- The Bitkisel YAĞ ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
Hazırlanışı
- Fırını önceden 350 derece F'ye ısıtın.
- 12 muffin kabını pişirme spreyi ile kaplayın.
- Unu ve kabartma tozunu birlikte eleyin.
- Ayrı bir kapta yumurta akı, ayran, bal ve yağı krema kıvamına gelene kadar çırpın.
- Yaban mersini ile karıştırın.
- Islak malzemeleri kuru malzemelerin içine dökün.
- Hamur nemli, ancak hafif topaklı kalana kadar kauçuk bir spatula ile birlikte katlayın.
- Muffin kaplarına paylaştırın ve yaklaşık 30-35 dakika pişirin.
Beslenme/Kalori
- Per portion
- Enerji: 184 kcal / 769 kJ
- Yağ: 6.7 g
- Protein: 4.3 g
- Karbonhidrat: 29.2 g
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ