20.01.2024 -Uzman Diyetisyen PORTALI

Tam Buğdaylı Yabanmersinli Muffin Tarifi

Tam Buğdaylı Yabanmersinli Muffin Tarifi

Tam buğdaylı Yaban Mersinli Muffin tattınız mı?  Evde harika tatlar çıkarabilmek için tarifimizi deneyin.

Tam Buğdaylı Yabanmersinli Muffin Tarifi

    • Kaç Kişilik: 12 Porsiyon
    Tarifi Yazdır

    İçindeki Malzemeler

    • 1 Su bardağı yaban mersini, taze veya dondurulmuş
    • 2 Su bardağı Tam buğday Unu
    • The Ayran ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
    • 1 Çay Kaşığı kabartma tozu
    • 2 Adet Yumurta AKI(Dövülmüş)
    • The Bal ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
    • The Bitkisel YAĞ ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.

    Hazırlanışı

    1. Fırını önceden 350 derece F'ye ısıtın.
    2. 12 muffin kabını pişirme spreyi ile kaplayın.
    3. Unu ve kabartma tozunu birlikte eleyin.
    4. Ayrı bir kapta yumurta akı, ayran, bal ve yağı krema kıvamına gelene kadar çırpın.
    5. Yaban mersini ile karıştırın.
    6. Islak malzemeleri kuru malzemelerin içine dökün.
    7. Hamur nemli, ancak hafif topaklı kalana kadar kauçuk bir spatula ile birlikte katlayın.
    8. Muffin kaplarına paylaştırın ve yaklaşık 30-35 dakika pişirin.

    Beslenme/Kalori

    • Per portion
    • Enerji: 184 kcal / 769 kJ
    • Yağ: 6.7 g
    • Protein: 4.3 g
    • Karbonhidrat: 29.2 g
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ