20.01.2024 -Uzman Diyetisyen PORTALI

Pancarlı Humus Tarifi

Pancarlı Humus Tarifi

Hepimizin bildiği ve ünü dünyaya yayılmış humusa getirilen değişik ve lezzetli bir yorum! Nohuttan gelen yüksek protein içeriği ile folik asit ve B6( piridoksin) vitamininden varlıklı pancarın birleşiminden doğan bir tarifle sizi buluşturduk.

Bariatrik Mutfak
Bariatrik cerrahi geçirmiş bireyler 3. Aydan itibaren tüketebilirler.

Pancarlı Humus Tarifi

    • Kaç Kişilik: 1 Porsiyon
    Tarifi Yazdır

    İçindeki Malzemeler

    • 3 Su bardağı Haşlanmış Nohut
    • 1 Büyük Pancar
    • 4 Diş sarımsak
    • 1 Limon suyu
    • 4 Yemek Kaşığı Tahin
    • 1 Yemek Kaşığı Karabiber
    • 1 Yemek Kaşığı Kimyon
    • 4 Yemek Kaşığı zeytinyağı
    • ½ çay kaşığı Tuz

    Hazırlanışı

    1. Nohutları bir gece önceden ıslatın. Gaz yapmaması için kabuklarını soyabilirsiniz. Pancarı haşlayın. Yumuşak kıvama gelince altını kapatın ve soğumaya bırakın. Bütün malzemeleri mutfak robotundan geçirin.

    Beslenme/Kalori

    • Per portion
    • Enerji: 178 kcal / 744 kJ
    • Protein: 10 g
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ