22.01.2024 -Uzman Diyetisyen PORTALI

Çilek ve Kremalı Hollandalı Bebek Krepi

Çilek ve Kremalı Hollandalı Bebek Krepi

Bazen Alman krepi, Bismarck veya Hollandalı puf olarak da adlandırılan Hollandalı bir bebek krepi, normalde kahvaltıda servis edilen bir Amerikan tatlı popover’ıdır. Almanca Pfannkuchen’den türetilmiştir. Yumurta, un, şeker ve sütle yapılır ve genellikle vanilya ve tarçınla tatlandırılır, ancak ara sıra meyve veya başka bir tatlandırıcı da eklenir. Dökme demir veya metal tavada pişirilir ve fırından çıkarıldıktan hemen sonra düşer. Genellikle taze sıkılmış limon, tereyağı ve pudra şekeri, meyve sosları veya şurup ile servis edilir. Temel bir hamur, yumurta başına bir fincan unun üçte birini ve bir fincan sıvının üçte birini içerir.

Çilek ve Kremalı Hollandalı Bebek Krepi

    İçindeki Malzemeler

    • 2 Adet su bardağı çeşitli taze çilek (çilek, yaban mersini, ahududu ve böğürtlen)
    • The büyük yumurta ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.
    • 2 Yemek Kaşığı yemek kaşığı tereyağı
    • 1/3 Su bardağı SU
    • 1/2 Su bardağı Orijinal Bisquick™ karışımı
    • 1/4 Su bardağı yoğun krem ​​şanti
    • 1 Adet Yumuşatılmış Krem Peynir
    • 2 Çay Kaşığı pudra şekeri
    • 1 Çay Kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
    • The Bal ingredient no longer exists. Try re-saving this recipe.

    Hazırlanışı

    1. 1. Fırını 400 derece F'ye ısıtın. 9 inçlik cam pasta tabağına bolca pişirme spreyi sıkın. 2. 2 litrelik bir tencerede suyu ve tereyağını kaynayana kadar ısıtın. Bisquick™ karışımını ekleyin ve düşük ısıda (veya karışım bir top haline gelene kadar) yaklaşık 1 dakika kuvvetlice karıştırın. Isıdan çıkarın. 3. Bir kaşık kullanarak, her eklemeden sonra yumurtaları birer birer, parlak ve pürüzsüz olana kadar çırpın. Pasta tabağına yayın (yanlara yaymayın). 4. Kabarıncaya kadar pişirin (yaklaşık 20-25 dakika), altın rengi kahverengi olana ve ortası kuruyana kadar. 5. Bu arada küçük bir kapta krem ​​şanti, krem ​​peynir, pudra şekeri ve limon kabuğunu elektrikli bir karıştırıcı ile orta hızda yaklaşık 1-2 dakika (yumuşak tepeler oluşana kadar) çırpın. 6. Hollandalı bebeği fırından çıkarın ve hemen üstüne çilek ve krem ​​peynir dolgusu koyun. Üzerine bal gezdirin ve hemen servis yapın. Afiyet olsun!

    Beslenme/Kalori

    • Per portion
    • Enerji: 200 kcal / 836 kJ
    • Yağ: 6 g
    • Karbonhidrat: 19 g
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ